Δήλωση Εχεμύθειας

Η δήλωση εχεμύθειας σας ενημερώνει για τα στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας ή κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στα ξενοδοχεία μας. Συλλέγοντας αυτές τις πληροφορίες, ενεργούμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων και, βάσει νόμου, πρέπει να σας παρέχουμε πληροφορίες για εμάς, σχετικά με το γιατί και το πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας και σχετικά με τα δικαιώματα που έχετε ως προς τα δεδομένα σας.

Ποιοι είμαστε;

Η bluegr Hotels & Resorts είναι μια ιδιωτική οικογενειακή εταιρεία ξενοδοχείων και τουρισμού, την οποία έχει οραματιστεί και ιδρύσει η πρόεδρος του διοικητικού της συμβουλίου Τζίνα Μαμιδάκη. Σκοπός της εταιρείας ήταν να ανεβάσει τις διακοπές πολυτελείας σε ένα νέο επίπεδο απόλαυσης εισάγοντας μια καινοτόμα εμπειρία για ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων στην Ελλάδα, η οποία υποστηρίζεται από τους 3 πυλώνες του ποιοτικού τουρισμού: εξαιρετικές υπηρεσίες, αριστεία φιλοξενίας και μαγευτικές τοποθεσίες.

Η TEIM BLUEGR SA έχει την έδρα της στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, Ακτή Ηλία Σωτήρχου. Τ.Κ.: 72100, Α.Φ.Μ.: 094014077, ΔΟΥ Αγίου Νικολάου. Το γραφείο μας στην Αθήνα βρίσκεται στο Ηράκλειο, στην οδό Πεύκων 107, Τ.Κ.:14122

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ταχυδρομικώς στις παραπάνω διευθύνσεις, μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση dataprotection@bluegr.com ή τηλεφωνικώς στο +30 (2810) 22-345 (GR) ή +30 (215) 5007700.

Τι είδους πληροφορίες συλλέγουμε;

Προσωπικά Δεδομένα: «Προσωπικά Δεδομένα» είναι τα δεδομένα που σας ταυτοποιούν ως άτομο ή σχετίζονται με ένα ταυτοποιήσιμο άτομο. Σε σημεία επαφής κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα σύμφωνα με τον νόμο, όπως:

Λοιπά Δεδομένα: «Λοιπά Δεδομένα» είναι τα δεδομένα που γενικά δεν αποκαλύπτουν την ιδιαίτερη ταυτότητά σας ή δεν σχετίζονται άμεσα με κάποιο άτομο. Στον βαθμό που τα Λοιπά Δεδομένα αποκαλύπτουν την ιδιαίτερη ταυτότητά σας ή σχετίζονται με κάποιο άτομο, θα επεξεργαστούμε τα Λοιπά Δεδομένα ως Προσωπικά Δεδομένα. Τα Λοιπά Δεδομένα περιλαμβάνουν: δεδομένα φυλλομετρητή και συσκευής, δεδομένα χρήσης εφαρμογών, συλλογή δεδομένων μέσω cookies, ετικέτες εικονοστοιχείων και άλλες τεχνολογίες, δημογραφικά δεδομένα και άλλα δεδομένα που παρέχονται από εσάς, συγκεντρωτικά δεδομένα.

Από τη στιγμή της κράτησης μέχρι τη στιγμή του check out, η bluegr συλλέγει δεδομένα για να κάνει τη διαμονή σας αξέχαστη. Συλλέγουμε τον παρακάτω κατάλογο δεδομένων:

Όνομα, Φύλο, Ταχυδρομική διεύθυνση, Αριθμός τηλεφώνου, Email, Αριθμός πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας και άλλα στοιχεία πληρωμής, Χρηματοοικονομικές πληροφορίες σε περιορισμένες συνθήκες, Προτίμηση γλώσσας, Ημερομηνία και τόπος γέννησης, Εθνικότητα, διαβατήριο, θεώρηση ή άλλα στοιχεία ταυτοποίησης που εκδίδονται από τις κυβερνήσεις, Σημαντικές ημερομηνίες όπως γενέθλια, επέτειοι και ειδικές περιστάσεις, Ιδιότητα μέλους ή δεδομένα προγράμματος καλού πελάτη (συμπεριλαμβανομένων των co-branded καρτών πληρωμής, συμμετοχή σε προγράμματα εταίρων ταξιδιού), Στοιχεία εργοδότη, Στοιχεία για το δρομολόγιο ταξιδιού, ταξιδιωτική ομάδα ή δραστηριότητα Προηγούμενες διαμονές ή επικοινωνία του επισκέπτη, αγαθά και υπηρεσίες που αγοράστηκαν, αιτήματα ειδικών υπηρεσιών και παροχών, πληροφορίες γεωεντοπισμού, αναγνωριστικό λογαριασμού μέσων κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφία προφίλ και άλλα δεδομένα που είναι διαθέσιμα δημοσίως, ή δεδομένα που καθίστανται διαθέσιμα με τη σύνδεση των λογαριασμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης και καλού πελάτη.

Σε πιο περιορισμένες συνθήκες, ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε: Δεδομένα για τα μέλη της οικογένειας και τους συντρόφους, όπως ονόματα και ηλικές των παιδιών, βιομετρικά δεδομένα, όπως ψηφιακές εικόνες και οπτικά και ακουστικά στοιχεία με: (a) κάμερες ασφαλείας που είναι τοποθετημένες σε δημόσιους χώρους, όπως διαδρόμους και αίθουσες αναμονής, στα ακίνητά μας.

Προτιμήσεις επισκεπτών και προσωποποιημένα δεδομένα («Προσωπικές προτιμήσεις»), όπως τα ενδιαφέροντά σας, οι δραστηριότητές σας, τα χόμπι σας, οι επιλογές φαγητού και ποτού, οι υπηρεσίες και οι παροχές για τις οποίες μας ενημερώνεται ή για τις οποίες μαθαίνουμε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας.

Σημείωση: Αν υποβάλετε οποιαδήποτε Προσωπικά Δεδομένα για άλλους ανθρώπους σε εμάς ή στους Παρόχους Υπηρεσιών μας (π.χ. αν κάνετε κράτηση για ένα άλλο άτομο), δηλώνετε ότι έχετε την άδεια να το κάνετε και μας επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουμε τα εν λόγω δεδομένα σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση Εχεμύθειας.

Πώς συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες;

Συλλέγουμε προσωπικά και λοιπά δεδομένα με πολλούς τρόπους:

Συλλογή προσωπικών δεδομένων:

Υπηρεσίες online. Συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα όταν κάνετε μια κράτηση, όταν αγοράζετε αγαθά και υπηρεσίες από τις ιστοσελίδες μας ή τις εφαρμογές μας, όταν επικοινωνείτε μαζί μας ή συνδέεστε με άλλον τρόπο μαζί μας ή όταν κάνετε αναρτήσεις σε σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή εγγράφεστε σε ενημερωτικά δελτία (newsletter) ή συμμετέχετε σε κάποια έρευνα, διαγωνισμό ή προσφορά προώθησης.

Επισκέψεις ακινήτων και αλληλεπιδράσεις offline. Συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα όταν επισκέπτεστε τα ακίνητά μας ή χρησιμοποιείτε υπηρεσίες και καταστήματα που βρίσκονται στα ακίνητά μας, όπως εστιατόρια, υπηρεσίες θυρωρού, ομίλους υγείας, υπηρεσίες φύλαξης παιδιών και spa. Συλλέγουμε επίσης Προσωπικά Δεδομένα όταν συμμετέχετε σε εκδηλώσεις προώθησης τις οποίες φιλοξενούμε ή στις οποίες συμμετέχουμε ή όταν παρέχετε τα Προσωπικά σας Δεδομένα στα πλαίσια της οργάνωσης μιας τέτοιας εκδήλωσης.

Λοιπές Πηγές. Συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα από λοιπές πηγές, όπως δημόσιες βάσεις δεδομένων, κοινούς εταίρους μάρκετινγκ και λοιπά τρίτα μέρη.

Συσκευές που συνδέονται στο διαδίκτυο. Συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα από συσκευές που συνδέονται στο διαδίκτυο και είναι διαθέσιμες στα ακίνητά μας. Για παράδειγμα, μια έξυπνη συσκευή βοηθός μπορεί να είναι διαθέσιμη για να τη χρησιμοποιήσετε και να οργανώσετε το κατάλυμα και την εμπειρία σας.

Φυσικές & Κινητές υπηρεσίες με βάση την τοποθεσία. Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα αν καταφορτώσετε μία ή περισσότερες από τις εφαρμογές μας ή επιλέξετε να συμμετέχετε σε ορισμένα προγράμματα. Για παράδειγμα, ενδέχεται να συλλέξουμε την ακριβή φυσική τοποθεσία της συσκευής σας χρησιμοποιώντας δορυφόρο, πύργο κινητής τηλεφωνίας, σήματα WiFi ή άλλες τεχνολογίες. Θα συλλέξουμε αυτά τα δεδομένα αν χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ή άλλο πρόγραμμα (είτε κατά την πρώτη σύνδεσή σας είτε αργότερα) για να λάβετε ειδικές προσφορές και για να ενεργοποιήσετε τις δυνατότητες αναγνώρισης τοποθεσίας της κινητής συσκευής σας. Αν έχετε την έχετε χρησιμοποιήσει, η εφαρμογή ή κάποιο άλλο πρόγραμμα θα εξακολουθήσει να συλλέγει δεδομένα τοποθεσίας όταν είστε μέσα ή κοντά σε κάποιο ακίνητο που συμμετέχει στην εφαρμογή μέχρι να αποσυνδεθείτε ή να κλείσετε την εφαρμογή (π.χ., η εφαρμογή ή κάποιο άλλο πρόγραμμα θα συλλέξει αυτά τα δεδομένα αν παραμείνει ανοιχτή στατικά) ή αν χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου ή της συσκευής σας για να απενεργοποιήσετε τις δυνατότητες αναγνώρισης τοποθεσίας για την εφαρμογή ή για τα λοιπά προγράμματα.

Σημείωση: Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας δεν απευθύνονται σε άτομα κάτω των δεκαέξι (16) ετών, και ζητούμε να μην παρέχουν Προσωπικά Δεδομένα μέσω των Υπηρεσιών.

Συλλογή Λοιπών Δεδομένων:

Ο φυλλομετρητής ή η συσκευή σας. Συλλέγουμε ορισμένα δεδομένα μέσω του φυλλομετρητή σας ή αυτόματα μέσω της συσκευής σας, όπως τη διεύθυνση ελέγχου πρόσβασης μέσων (MAC), τον τύπο του υπολογιστή (Windows ή apple), την ανάλυση της οθόνης, το όνομα και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος, τον κατασκευαστή και το μοντέλο της συσκευής, τη γλώσσα, τον τύπο και την έκδοση φυλλομετρητή διαδικτύου και το όνομα και την έκδοση των Online Υπηρεσιών (όπως οι εφαρμογές) που χρησιμοποιείτε. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να διασφαλίσουμε ότι οι Online Υπηρεσίες λειτουργούν σωστά.

Η χρήση των Εφαρμογών από εσάς. Συλλέγουμε ορισμένα δεδομένα όταν καταφορτώνετε και χρησιμοποιείτε μία Εφαρμογή, όπως τα δεδομένα χρήσης της Εφαρμογής, την ημερομηνία και την ώρα που η Εφαρμογή στη συσκευή σας πραγματοποιεί πρόσβαση στους διακομιστές μας και ποια δεδομένα και αρχεία έχουν καταφορτωθεί στην Εφαρμογή με βάση τον αριθμό της συσκευής σας.

Cookies. Συλλέγουμε ορισμένα δεδομένα από τα cookies, τα οποία είναι κομμάτια δεδομένων που έχουν αποθηκευτεί απευθείας στον υπολογιστή ή στο κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιείτε. Τα cookies μας επιτρέπουν να συλλέγουμε δεδομένα όπως ο τύπος του φυλλομετρητή, ο χρόνος που παραμείνατε στις Online Υπηρεσίες, οι σελίδες που επισκεφθήκατε, τα URL αναφοράς, οι προτιμήσεις γλώσσας και άλλα συνολικά δεδομένα κίνησης. Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα με σκοπό την ασφάλεια, προκειμένου να διευκολύνουμε την πλοήγηση, να προβάλλουμε τα δεδομένα πιο αποτελεσματικά, να συλλέγουμε στατιστικά δεδομένα, να προσωποποιούμε την εμπειρία σας ενώ χρησιμοποιείτε τις Online Υπηρεσίες και να αναγνωρίζουμε τον υπολογιστή σας για να σας υποστηρίζουμε στη χρήση των Online Υπηρεσιών. Συγκεντρώνουμε επίσης στατιστικά στοιχεία για τη χρήση των Online Υπηρεσιών ώστε να βελτιώνουμε διαρκώς τον σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα, να κατανοούμε πώς χρησιμοποιούνται και να μας βοηθούν κατά την επίλυση ζητημάτων. Τα cookies μας επιτρέπουν επίσης να επιλέγουμε ποιες διαφημίσεις ή προσφορές είναι πιθανότερο να σας αρέσουν και να τις προβάλλουμε ενώ χρησιμποιείτε τις Online Υπηρεσίες ή για να αποστέλλουμε email μάρκετινγκ. Χρησιμοποιούμε επίσης τα cookies για να παρακολουθούμε τις απαντήσεις σε online διαφημίσεις και email μάρκετινγκ/ Αν δεν θέλετε τα δεδομένα σας να συλλέγονται με cookies, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον έλεγχο των cookies στον παρακάτω σύνδεσμο http://www.allaboutcookies.org/manage-cookes/index.htm. Μπορείτε να επιλέξετε αν θα δεχτείτε τα cookies αλλάζοντας τις ρυθμίσεις στον φυλλομετρητή σας. Ωστόσο, αν δεν αποδεχτείτε τα cookies, ενδέχεται να συναντήσετε ορισμένα μειονεκτήματα κατά τη χρήση των Online Υπηρεσιών. Για παράδειγμα, δεν θα λαμβάνετε διαφημιστικές ή άλλες προσφορές από εμάς που είναι σχετικές με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας.

Ετικέτες εικονοστοιχείων και άλλες παρεμφερείς τεχνολογίες. Συλλέγουμε στοιχεία από ετικέτες εικονοστοιχείων (γνωστές επίσης ως web beacons και clear GIFs), που χρησιμοποιούνται με ορισμένες Online Υπηρεσίες, μεταξύ άλλων, για την παρακολούθηση των ενεργειών των χρηστών των Online Υπηρεσιών (συμπεριλαμβανομένων των παραληπτών email), για τη μέτρηση της επιτυχίας των εκστρατειών μάρκετινγκ και για την κατάρτιση στατιστικών για τη χρήση των Online Υπηρεσιών. Συλλέγουμε στοιχεία μέσω της Google Analytics, που χρησιμοποιεί cookies και τεχνολογίες για να συλλέξει και να αναλύσει δεδομένα για τη χρήση των Υπηρεσιών. Οι υπηρεσίες αυτές συλλέγουν δεδομένα σχετικά με τη χρήση άλλων ιστοσελίδων, εφαρμογών και online πόρων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις πρακτικές της Google στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.google.com/policies/privacy/partners/ και μπορείτε να μη συμμετέχετε καταφορτώνοντας το πρόσθετο διαφυλλιστή μη συμμετοχής της Google Analytics, το οποίο είναι διαθέσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Διεύθυνση IP. Συλλέγουμε τη διεύθυνση IP, έναν αριθμό από αποδίδεται αυτόματα στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε από τον φορέα παροχής υπηρεσιών στο διαδίκτυο. Μια διεύθυνση IP αναγνωρίζεται και καταχωρείται αυτόματα στα αρχεία ημερολογίου του διακομιστή μας όταν ένας χρήστης πραγματοποιήσει πρόσβαση στις Online Υπηρεσίες, παράλληλα με τον χρόνο της επίσκεψης και τις σελίδες που επισκέπτεται. Χρησιμοποιούμε τις διευθύνσεις IP για να υπολογίσουμε τα επίπεδα χρήσης, να διαγνώσουμε προβλήματα του διακομιστή και να διαχειριστούμε τις Online Υπηρεσίες. Μπορούμε επίσης να εξαγάγουμε κατά προσέγγιση την τοποθεσία σας από τη διεύθυνση IP.

Συνολικά δεδομένα. Μπορεί να συνδυάσουμε τα δεδομένα που συλλέξαμε και αυτά τα συνολικά δεδομένα δεν θα ταυτοποιούν εσάς προσωπικά ή κάποιον άλλο χρήστη.

Γιατί συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες;

Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας, με τη συγκατάθεσή σας, για να σας στέλνουμε ενημερώσεις που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, καθώς επίσης και για να κάνουμε τη διαμονή σας καλύτερη και ευκολότερη. Αν δεν δώσετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των δεδομένων σας από εμάς, δεν θα μπορούμε να σας στέλνουμε αυτές τις πληροφορίες.

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες για να σας εξυπηρετήσουμε κατά τη διαμονή σας με τους παρακάτω τρόπους:

Τιμολόγηση και πληρωμή: Ονοματεπώνυμο, αριθμός πιστωτικής κάρτας, ημερομηνίας λήξης πιστωτικής κάρτας, κωδικός ccv

Εργασίες ξενοδοχείου: αλλεργίες, απάντηση στην έρευνα ικανοποίησης των επισκεπτών και στην έρευνα προτιμήσεων.

Μάρκετινγκ & Κοινοποιήσεις: Ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, email, απάντηση στην έρευνα ικανοποίησης των επισκεπτών και στην έρευνα προτιμήσεων.

Τι κάνουμε με τις πληροφορίες σας;

Διαχειριζόμαστε τα δεδομένα σας με φροντίδα και σεβασμό. Τα συστήματά μας είναι στην Ελλάδα, οι πληροφορίες που παρέχονται στην TEIM BLUEGR SA θα αποθηκευτούν στην Ελλάδα. Εάν δεν δώσετε τη συγκατάθεσή σας για να συνεχίσετε να λαμβάνετε κοινοποιήσεις στο μέλλον, τα δεδομένα σας που βρίσκονται επί του παρόντος στην κατοχή μας δεν θα αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων μας. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για να λάβουμε οποιαδήποτε αυτοματοποιημένη απόφαση που ενδέχεται να σας επηρεάσει.

Προκειμένου να σας παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο φιλοξενίας και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας, μοιραζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα και τα Λοιπά Δεδομένα με τους παρακάτω φορείς:

Συνδεδεμένοι λογαριασμοί και Δραστηριότητα προώθησης.

Συνεργαζόμαστε με ορισμένα τρίτα μέρη που σας επιτρέπουν να εγγραφείτε στις υπηρεσίες τους ή να συμμετέχετε στις δραστηριότητες προώθησής τους. Για παράδειγμα, ορισμένες εταιρείες σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείται τον αριθμό προγράμματος καλού πελάτη ή τη σύνδεση στις Online Υπηρεσίες για να λαμβάνετε ή να εγγράφεστε στις υπηρεσίες τους. Οι εν λόγω εταιρείες περιλαμβάνουν αεροπορικές εταιρείες και φορείς παροχής υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων καθώς επίσης και χορηγούς λοταρίας και διαγωνισμών. Επιπλέον, ο φορέας παροχής υπηρεσιών του λογαριασμού μέσων κοινωνικής δικτύωσης σας επιτρέπει να συνδέσετε τον λογαριασμό μέσω κοινωνικής δικτύωσης με τον λογαριασμό των Online Υπηρεσιών ή να συνδεθείτε στον λογαριασμό των Online Υπηρεσιών από τον λογαριασμό μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Όταν εγγράφεστε στις εν λόγω υπηρεσίες, γνωστοποιούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα και τα Λοιπά Δεδομένα στα εν λόγω τρίτα μέρη. Εάν δεν επιθυμείτε να μοιραστούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα ή τα Λοιπά Δεδομένα με αυτό τον τρόπο, μην παρέχετε τον αριθμό προγράμματος καλού πελάτη σε τρίτα μέρη, μην χρησιμοποιείτε τη σύνδεση στις Online Υπηρεσίες για να εγγραφείτε σε ενέργειες προώθησης τρίτων μερών και μη συνδέετε τον λογαριασμό των Online Υπηρεσιών με λογαριασμούς σε υπηρεσίες τρίτων μερών. Τα δεδομένα που μοιραζόμαστε με αυτό τον τρόπο θα διέπονται από την πολιτική εχεμύθειας του εκάστοτε τρίτου μέρους και όχι από την παρούσα Δήλωση Εχεμύθειας.

Άλλες χρήσης και γνωστοποιήσεις

Θα χρησιμοποιήσουμε και θα κοινοποιήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα όπως πιστεύουμε ότι θα είναι απαραίτητο ή θα ενδείκνυται ώστε: (α) να συμμορφωνόμαστε με την ισχύουσα νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένης της νομοθεσίας εκτός της χώρας διαμονής σας, (β) να συμμορφωνόμαστε με τη νομική διαδικασία, (γ) να απαντάμε σε αιτήματα από δημόσιες και κυβερνητικές αρχές, συμπεριλαμβανομένων των αρχών εκτός της χώρας διαμονής σας και να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις εθνικής ασφάλειας ή εφαρμογής του νόμου, (δ) να εφαρμόζουμε τους όρους και προϋποθέσεις μας, (ε) να προστατεύουμε τα δεδομένα και την ιδιωτικότητα και (στ) να μας επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουμε τα απαραίτητα μέσα ή να περιορίσουμε τις ζημιές που ενδέχεται να υποστούμε.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να γνωστοποιήσουμε τα Λοιπά Δεδομένα για οποιονδήποτε σκοπό, εκτός αν δεν μας επιτρέπεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να συνδυάσουμε τα Λοιπά Δεδομένα με τα Προσωπικά Δεδομένα (π.χ. συνδυάζοντας το όνομά σας με την τοποθεσία σας). Σε αυτή την περίπτωση, θα θεωρούμε τα συνδυαστικά δεδομένα ως Προσωπικά Δεδομένα για όσο είναι συνδυαστικά.

Νομικά πρόσωπα που δεν ανήκουν στη bluegr Hotels & Resorts

Η Δήλωση Εχεμύθειας δεν αφορά, και δεν είμαστε υπεύθυνοι για την εχεμύθεια, τα δεδομένα ή άλλες πρακτικές οποιωνδήποτε νομικών προσώπων που δεν ανήκουν στα Ξενοδοχεία και Θέρετρα bluegr, Στρατηγικούς Επιχειρηματικούς Εταίρους ή οποιοδήποτε τρίτο μέρος που ενεργεί σε οποιονδήποτε χώρο ή διενεργεί οποιαδήποτε υπηρεσία με την οποία συνδέονται οι Υπηρεσίες, η υπηρεσία πληρωμής, το πρόγραμμα καλού πελάτη ή η ιστοσελίδα που είναι η σελίδα προσγείωσης του φορέα παροχής πρόσβασης στο διαδίκτυο υψηλής ταχύτητά σας στα ακίνητά μας. Η συμπερίληψη ενός συνδέσμου στις Online Υπηρεσίες δεν συνεπάγεται υιοθέτηση του συνδεδεμένου χώρου ή υπηρεσίας από εμάς. Δεν έχουμε τον έλεγχο και δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε συλλογή, χρήση και γνωστοποίηση των Προσωπικών σας Δεδομένων από οποιοδήποτε τρίτο μέρος.

Επιπλέον, δεν είμαστε υπεύθυνοι για τη συλλογή, χρήση και γνωστοποίηση δεδομένων ή για τις πολιτικές ή πρακτικές ασφάλειας άλλων οργανισμών, όπως Facebook, Apple, Google, Microsoft, ή οποιονδήποτε άλλο φορέα ανάπτυξης εφαρμογών, φορέα παροχής εφαρμογών, φορέα παροχής πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης, φορέα παροχής λειτουργικού συστήματος, φορέα παροχής ασύρματων υπηρεσιών ή κατασκευαστή συσκευών, συμπεριλαμβανομένων θεμάτων που αφορούν οποιαδήποτε Προσωπικά Δεδομένα γνωστοποιείτε σε άλλους οργανισμούς μέσω των Εφαρμογών ή των Σελίδων μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαφημιστικά τρίτων μερών

Ενδέχεται να χρησιμοποιούμε διαφημιστικές εταιρείες τρίτων μερών για διαφημίσεις αγαθών και υπηρεσιών που ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν όταν πραγματοποιείτε πρόσβαση και χρησιμοποιείτε τις Online Υπηρεσίες, άλλους ιστότοπους ή online υπηρεσίες. Για την προώθηση των εν λόγω διαφημίσεων, οι εν λόγω εταιρείες τοποθετούν ή αναγνωρίζουν ένα μοναδικό cookie στον διαφυλλιστή σας (συμπεριλαβανομένης της χρήσης ετικετών εικονοστοιχείων). Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτή την πρακτική και αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις επιλογές που έχετε ως προς αυτή, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp και http://www.aboutads.info/. Για να μη συμμετέχετε στην πρακτική, μπορείτε να καταφορτώσετε την εφαρμογή AppChoices στη διεύθυνση www.aboutads.info/appchoices.

Ασφάλεια

Επιδιώκουμε να χρησιμοποιούμε εύλογα οργανωτικά, τεχνικά και διοικητικά μέτρα για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων. Δυστυχώς κανένα σύστημα μετάδοσης ή αποθήκευσης δεδομένων δεν μπορεί να εγγυηθεί 100% ασφάλεια. Αν έχετε λόγους να πιστεύετε ότι η διεπαφή σας με εμάς δεν είναι πλέον ασφαλής (για παράδειγμα, αν πιστεύετε ότι η ασφάλεια του λογαριασμού σας έχει τεθεί σε κίνδυνο), παρακαλούμε ενημερώστε μας αμέσως σύμφωνα με την παρακάτω ενότητα «Επικοινωνήστε μαζί μας».

Σύνδεσμοι σε άλλους ιστότοπους

Για να προβλέψουμε τις ανάγκες σας, ο ιστότοπός μας παρέχει συνδέσμους σε άλλους ιστότοπους και τρίτα μέρη για διευκόλυνση και πληροφόρησή σας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τη συλλογή, χρήση, διατήρηση, κοινοποίηση ή γνωστοποίηση δεδομένων (συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών δεδομένων) από τα εν λόγω τρίτα μέρη. Σας παρακινούμε να επικοινωνήσετε με τα εν λόγω τρίτα μέρη και να ρωτήσετε για τις πρακτικές, πολιτικές και μέτρα ασφάλειάς τους όσον αφορά την εχεμύθεια πριν γνωστοποιήσετε οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο. Σας συνιστούμε να διαβάσετε τις δηλώσεις και πολιτικές εχεμύθειας των συνδεδεμένων ιστότοπων για να κατανοήσετε πώς αυτοί οι ιστότοποι συλλέγουν, χρησιμοποιούν και αποθηκεύουν πληροφορίες.

Για πόσο καιρό κρατάμε τα δεδομένα σας;

Αν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, θα εξακολουθήσουμε να χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας και να σας αποστέλλουμε περαιτέρω κοινοποιήσεις μέχρι να διαγραφείτε. Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ακρίβεια των αρχείων μας, ενδέχεται να διατηρούμε τα δεδομένα σας στη βάση δεδομένων μας μέχρι να μας ζητήσετε να τα διαγράψουμε. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να αποστείλουμε κοινοποιήσεις σε κατοίκους της ΕΕ χωρίς συγκατάθεση ή κάποια άλλη αποδεκτή νομική βάση. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον κανονισμό ΓΚΠΔ στον ιστότοπό τους εδώ.

Τα δικαιώματά σας ως προς τα δεδομένα σας:

Βάσει νόμου, μπορείτε να μας ρωτήσετε ποια δεδομένα διατηρούμε για εσάς και μπορείτε να μας ζητήσετε να τα διορθώσουμε αν είναι ανακριβή.

Μπορείτε επίσης να μας ζητήσετε να τα διαγράψουμε και να μας ζητήσετε να σας δώσουμε αντίγραφο των δεδομένων.

Μπορείτε επίσης να μας ζητήσετε να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας—ο απλούστερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, πράγμα που μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε στιγμή, είτε κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο διαγραφής στο τέλος κάθε ενημερωτικού δελτίου (newsletter) ή επικοινωνώντας μαζί μας μέσω email, επιστολής ή τηλεφώνου χρησιμοποιώντας τα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.

Το δικαίωμα προσφυγής σας:  Αν είστε κάτοικος της ΕΕ και έχετε κάποια ένσταση για τη χρήση των δεδομένων σας από εμάς, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο του Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων μέσω της ιστοσελίδας https://www.dpa.gr.

Πολιτική Cookies

Το ξενοδοχείο χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία online. Αν εξακολουθήσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα cookies και πώς να τα διαχειριστείτε παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική μας για τα Cookies.